HASKIĆ CENO BELI ZA 500.000 EVRA! Najbolji strelac Superlige odlazi iz Radničkog! DA LI ĆE DINAMO POKVARITI TRANSFER?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HASKIĆ CENO BELI ZA 500.000 EVRA! Najbolji strelac Superlige odlazi iz Radničkog! DA LI ĆE DINAMO POKVARITI TRANSFER?!

Najbolji strelac Superlige Nermin Haskić (30) najverovatnije će uskoro da napusti redove Radničkog iz Niša! Na adresu kluba sa Čaira gotovo svakodnevno stižu ponude za iskusnog golgetera.

Kako piše Avaz.ba u svojim redovima bi voleli da ga vide Dinamo iz Bukurešta i solunski PAOK. S obzirom na renome klubova, veća šansa postoji da Haskić uskoro zaigra u redovima crno-belih, osvajača duple krune u Grčkoj.

U ovom tranferu bi i Radnički profitirao. Cena za “prevremenu slobodu” Haskića (ima ugovor do 30. juna 2020. godine) je 500.000 evra. To za klub s Tumbe nije problem.

Bosansko-hercegovački napadač u prošloj sezoni je za Radnički odigrao ukupno 41 meč (Superliga, Kup Srbije, kvalifikacije za Ligu Evrope), postigao je 28 golova i imao 11 asistencija. U Radnički je stigao iz Ružemberoka. Sva je prilika da se u redovima vicešampiona Srbije neće zadržati duže od jedne sezone.

Maxbet

Komentari