KAKO SPREČITI INTER I AJAKS DA OTMU MILOVANOVIĆA! Partizan u problemu, evropski velikani odlepili za biserom crno-belih!

    foto: FK Partizan/Printskrin
    Podeli
  • KAKO SPREČITI INTER I AJAKS DA OTMU MILOVANOVIĆA! Partizan u problemu, evropski velikani odlepili za biserom crno-belih!

Napadač Partizana Marko Milovanović na meti je Intera i Ajaksa. Ovu informaciju preneli su pojedini evropski ugledni mediji.

Naime, Ajaks i Inter imaju želju da u svojim redovima vide talentovanog Partizanovog napadača, ali tek od leta. Njima je plan da već sada otkupe Milovanovićev ugovor, a da on ostane u Humskoj na pozajmici do kraja tekuće sezone.

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars dobro je upućen u kvalitete mladog Smederevca pošto su skauti šampiona Holandije već nekoliko puta dolazili u Beograd da isprate njegove partije.

Međutim, Partizan neće se tako lako odreći usluga mladog napadača imajući u vidu i da je klub ove zime napustio već jedan napadač - Nikola Štulić.

Milovanović ima ugovor sa crno-belima do 2023. godine i uprava ima u planu da već početkom februara razgovora sa njim oko produžetka istog.

Milovanović je ove sezone zabeležio 14 nastupa za prvi tim Partizana u svim takmičenjima i postigao je tri gola i na to dodao još jednu asistenicju. Za omladince crno-belih odigrao 12 utakmica, postigao devet golova i zabeležio je tri asistencije.

Trenutna tržišna vrednost Milovanović, po renomiranom sajtu za transfere "Transfermarkt", iznosi 1.2 miliona evra.

SD

Komentari