LALATOVIĆ IMA PONUDU NA KOJOJ BI MU POZAVIDIO I MURINJO! Nišlije moraju da traže novog trenera?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LALATOVIĆ IMA PONUDU NA KOJOJ BI MU POZAVIDIO I MURINJO! Nišlije moraju da traže novog trenera?!

Prava španska serija se odvija u Nišu ovih dana, a glavni glumac je Nenad Lalatović, trener Radničkog. Od vikenda se širila priča da će Lalatović napustiti Niš i pre nego što sezona počne, a Objektiv saznaje da je srpski trener veoma blizu da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

Naime, za sada neimenovani klub s Arabijskog poluostrva je ponudio Lalatoviću ugovor i platu od 40.000 dolara mesečno, kao i bonus od 500.000 dolara ukoliko na kraju sezone bude među prva tri u ligi, ili dodatak od 100.000, ako se nađe među najboljih osam u šampionatu.

Čini se da je to ponuda koja ne može da se odbije, a i sam Lalatović je često umeo da spomene da će u inostranstvo otići jedino ukoliko mu neko ponudi ozbiljnu svotu novca, što se i dogodilo.

– Rekao sam, kad sam potpisao ugovor sa Radničkim, velika želja mi je inostranstvo. Odbio sam tri ponude, jer želim da me neko ceni i ne želim da idem tamo gde me niko neće ceniti koliko mislim da treba. Nisam jedan od onih koji idu pošto-poto, a i sad može da se desi da se brzo vratim, ako uopšte i odem. U ovom trenutku sam trener Radničkog, i samo me zanima Radnički. Ako dobijem ponudu 40.000 na mesečnom nivou, sigurno da ću otići. Nema čoveka koji to ne bi uradio. To je pola miliona dolara godišnje, plus imam nagradu 5.000 za svaku pobedu, plus pola miliona za plasman u top 3, plus 100.000 za plasman u top 8. Oni žele, pa ne žele, tu se nešto pregovara. Nisam hteo da idem za 15.000 platu, jer cenim sebe, svoju zemlju, i hoću da je predstavim na najbolji mogući način. Hoću da ostavim dobar utisak i da cena novih trenera iz naše zemlje takođe bude veća. Dobri smo treneri, teško je raditi u Srbiji i srpskom fudbalu – rekao je Lalatović ekskluzivno za Objektiv, a veliki intervju sa njim pročitajte u narednim satima.

Takođe, kako saznaje naš portal, na njegovo mesto bi trebalo da dođe Aleksandar Veselinović, bivši trener Čukaričkog, koji je do skoro bio trener upravo u Saudijskoj Arabiji.

Objektiv

Komentari