LJUBIMAC DELIJA SE VRAĆA, MOŽE LI U ZVEZDI DA OŽIVI KARIJERU! Bio je prvak sveta sa Paunom, Bordo ne računa na njega!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LJUBIMAC DELIJA SE VRAĆA, MOŽE LI U ZVEZDI DA OŽIVI KARIJERU! Bio je prvak sveta sa Paunom, Bordo ne računa na njega!

Zvezda traži štopera u zimskom prelazom roku, Zvezda želi čoveka od poverenja, a jedno ime se nameće kao vrlo zanimljivo i što je najbitnije veoma pristupačno.

Crveno-beli ispred sebe imaju šansu da dovedu svoje dete, momka koji oseća klub i kome je Marakana druga kuća. Vukašin Jovanović se nalazi u specifičnom momentu u karijeri. Iza sebe ima polusezonu u kojoj nije odigrao ni jedan jedini minut, pa je pitanje u kakvom fizičkom stanju se nalazi i da li bi uopšte mogao da odgovori na zahteve Dejana Stankovića.

Dugo nije igrao fudbal u kontinuitetu, ali svi znamo da popularni Vule može da bude na evropskom nivou i da ima kvalitet za fudbal visokog nivoa. Šuška se da je propala Zvezdina ideja da dovede Aleksandara Dragovića u Ljutice Bogdana, pa bi zlatni Orlić bio solidna alternativa za crveno-bele, koja ih verovatno ne bi koštala ništa, pošto Jovanoviću ističe ugovor sa Bordom na leto.

Odavno je srpski štoper u nemilosti francuskog kluba, koji se pre izvesnog vremena oglasio tim povodom i jasno stavio do znanja da ne računa na Jovanovića.

Povratkom u Zvezdu bi dobio šansu da rehabiltuje karijeru i igra na evropskoj pozornici, što je veoma primamljivo. Ipak, pitanje je koliko Stanković vidi Jovanovića u svojim planovima i da li Zvezda uopšte ima želju da vrati svoje dete na Marakanu.

Nakon Crvene zvezde, Jovanović je otišao u Zenit, odakle je poslat na pozajmicu upravo u Bordo koji ga je na kraju otkupio od Rusa. Međutim, u Francuskoj nije dobio adekvatnu šansu, pa je u sezoni 2018/19 bio prosleđen na pozajmicu u Eibar.

Bili kako bilo, Jovanovićeva karijera je odavno u silaznoj putanji, a ne postoji bolje mesto od Zvezde gde bi mogao da se vrati u formu i bude igrač kakav je projektovano da bude. Štoper je i dalje veoma mlad, pošto ima tek 24 godine.

Objektiv.rs



Komentari