MILOŠEVIĆ: MORAĆU DA RATUJEM SA DEKIJEM, TO ĆE MI BITI BAŠ… Trener Partizana se raduje dolasku prijatelja u Zvezdu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOŠEVIĆ: MORAĆU DA RATUJEM SA DEKIJEM, TO ĆE MI BITI BAŠ… Trener Partizana se raduje dolasku prijatelja u Zvezdu!

Vladan Milojević je i zvanično napustio klupu Crvene zvezde i na njegovo mesto dolazi Dejan Stanković, proslavljeni srpski reprezentativac.

Zanimljivo, na klupi Partizana biće njegov veliki prijatelj i saigrač iz reprezentacije Jugoslavije i SCG - Savo Milošević.

Kako je i sam Milošević istakao, biće mu jako čudno što će na Večitom derbiju biti samo na 15 metara udaljen od Stankovića i što će morati da "ratuju".

Jedna slika koja je već duže vreme poznata navijačima, tek sada dobija pravi smisao. Naime, Stanković je pozirao sa šalom Partizana, dok je Savo ogrnuo Zvezdino obeležje na sebe.

Savo i Deki tada su bili na Palama, posle utakmice sa BiH pre 15 godina, zapevali su zajedno i ih boje nisu delile.

Milošević se obratio odlazećem treneru večitog rivala, Vladanu Milojeviću.

– Iskoristio bih priliku da se zahvalim Milojeviću na korektnom i fer odnosu i na svemu što je uradio. Takav je posao trenera. Nadam se da će i ubuduće da pravi velike rezultate. Želim mu sve najbolje, rekao je Milošević za Maxbetsport.

Milošević je Stankoviću poželeo dobrodošlicu uz opasku da će biti zanimljivo videti ga na 15 metara udaljenosti.

– Drago mi je. Veliki smo prijatelji iz igračkih dana. Životi su nam se preplitali, a i ponovo će. Dobro je da se takve ličnosti vrate u srpski fudbal. Poželeo bih mu dobrodošlicu i sve najbolje. Iako smo iz suprotnih tabora to nije narušilo naše prijateljstvo. Nisam ga još zvao. Sve se dešavalo sinoć i sveže je. I on je u haosu. Čućemo se, ima vremena.

Derbi će biti zanimljiv, bez obzira što je Stanković bez trenerskog iskustva.

– Derbi će nam obojici zanimljiv, ali i svima ostalima. Biće ga zanimljivo videti Stankovića na 15 metara od mene. I meni je Partizan bio prvi posao. Ima mnogo trenera koji su iz kopački ušli u trenerski posao. Bitno je da imate različite aspekte gledanja i da imate širinu razmišljanja fudbala. Znamo se od 15 godine, stalno ratujemo na terenu. Ne može se reći da je početnik, zaključio je Milošević.

Mediji/Teleks.info


Komentari