NAJPRE BALOTELI, A SAD U ZVEZDU STIŽU I KVAREŽMA I KUZ… Ovo postaje već degutantno! Ostavite Stankovića da na miru sklopi tim za napad na LŠ!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NAJPRE BALOTELI, A SAD U ZVEZDU STIŽU I KVAREŽMA I KUZ… Ovo postaje već degutantno! Ostavite Stankovića da na miru sklopi tim za napad na LŠ!

Prava bomba odjeknula je kasno u utorak, kada su pojedini sportski mediji plasirali informaciju da bi Rikardo Kvarežma i Zdravko Kuzmanović, nekadašnji saigrači Dejana Stankovića, mogli da dođu u Zvezdu.

Kvarežma trenutno igra za Kasimpašu u Turskoj, a Kuzmanović je slobodan.

Srbijom je, podsetimo, u nedelju uveče prostrujala vest da bi Mario Baloteli mogao na zimu da postane fudbaler Crvene zvezde.

Takva informacija se pojavila nakon imenovanja Dejana Stankovića za trenera tima sa Marakane.

Ipak, nekoliko sati kasnije, Baloteli je dao izjavu u kojoj se može videti da nema nameru da napušta italijansku Brešu.

- Stvarno se osećam dobro ovde. Nećemo biti Juventus, ali ne fali nam kvalitet. Ako ostanemo zajedno na okupu doći će i rezultati. Očekivao sam da budemo malo bolje plasirani, ali nije strašno. Izborićemo opstanak pre završetka sezone - rekao je Mario Baloteli za "Skaj Sport Italiju".

Nešto ranije kako bomba plasirana je I priča da u zvezdu dolaze Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov, što se takođe ispostavilo kao netačno!

Da li će se isti način završiti priča I sa Kvarežmom i Kuzmanovićem ostaje da se vidi! Ipak, teško je poverovati da će se to ostvariti… Pitanje je u tom slučaju odakle i sa kojim ciljem se plasiraju informacije koje nisu zasnovane na realnim činjenicama!

U svakom slučaju ovo postaje već degutantno!

Teleks.info

Komentari