NE, NIJE ŠALA! IGRAČI JUVENTUSA U PARTIZANU, NA RADARU ČAK ŠESTORICA! Stara dama i crno-beli na pragu velikog dila!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NE, NIJE ŠALA! IGRAČI JUVENTUSA U PARTIZANU, NA RADARU ČAK ŠESTORICA! Stara dama i crno-beli na pragu velikog dila!

Partizan je nedavno ugostio glavnog skauta Juventusa za Balkan, sada je "parnom valjku" stigao predlog igrača koje bi mogli da pozajme iz redova torinskog velikana!

Partizan je dobio predlog šestorice mladih igrača Juventusa od kojih bi pojedinci mogli da stignu u Humsku, prenosi "Telegraf".

Ovaj portal navodi da je Partizan dobio priliku da se bliža upozna sa momcima koji uglavnom igraju u mladom timu u tamošnjoj Primaveri, za koje u Juventusu imaju mnogo strepljenja.

Beogradski crno-beli su tako dobili snimke igrača koji su prosleđeni stručnom štabu, pa nije isključeno da neko od njih pojača tim Aleksandra Stanojevića i da tako prikupi iskustvo u seniorskom fudbalu.

Nedavno odjeknula vest da je baš Juventus poslao ponudu vrednu 1.000.000 evra za 17-godišnjeg Sameda Baždara, člana kadetske selekcije Partizana.

Ono što je za sada jedino sigurno je da između crno-belih" i "bjankonera" postoji dogovor da kontakti u budućnosti budu još intenzivniji, upravo posle pomenute posete glavnog skauta Juventusa za Balkan.

Mondo

Komentari