NIJE ŠALA, ZVEZDIN TIM IZ 1991 NAJBOLJI NA SVETU! Crveno-beli imaju duplo više glasova od Pepove Barselone! GLASANJE JOŠ TRAJE!

    Podeli
  • NIJE ŠALA, ZVEZDIN TIM IZ 1991 NAJBOLJI NA SVETU! Crveno-beli imaju duplo više glasova od Pepove Barselone! GLASANJE JOŠ TRAJE!

Fudbalski tim Crvene zvezde iz sezone 1990/1991 nalazi se u konkurenciji za najbolji u istoriji, u izbori uglednog španskog lista Marka.

Madridski medij napravio je listu od najbolja 22 fudbalska tima ikada, odnosno najboljih 11, među kojima se nalazi i Zvezdin iz sezone kada su se crveno-beli popeli na krov Evrope.

Tim Ljupka Petrovića te zlatne sezone nije izgubio meč u Evropi.

Anketa još traje, a Crvena Zvezda zauzima ubedljivo prvo mesto sa čak 12.500 glasova.

Moramo da napomenemo da je armija navijača crveno-belih odradila posao jer tim iz Beograda ima veći broj glasova od svih ostalih timova na listi zajedno.

Pepova Barselona se nalazi na drugom mestu sa 2.200 glasova, treći je Zidanov Real sa 1.400 glasova. Slede Sakijev Milan i Di Stefanov Real Madrid, sa 705, odnosno 554 glasa.


Tim Zvezde:

Golmani: Stevan Stojanović, Milić Jovanović i Željko Kaluđerović.

Odbrana: Miodrag Belodedić, Duško Radinović, Siniša Mihajlović, Ilija Najdoski, Slobodan Marović, Refik Šabanadžović, Rade Tošić, Goran Vasiljević i Aleksandar Ilić.

Sredina: Vlada Stošić, Vladimir Jugović, Robert Prosinečki, Dejan Savićević, Ivica Momčilović, Dejan Joksimović, Ivan Adžić, Duško Savić i Đorđe Aćimović.

Napad: Darko Pančev, Dragiša Binić, Ljubiša Milojević i Vladan Lukić.

Zvezdinih jedanaest je izgledalo ovako: Stojanović – Belodedić, Marović, Šabanadžović, Najdoski – Mihajlović, Binić, Jugović, Prosinečki – Savićević, Pančev.

Zvezdin put do titule: Grashoper, Rendžers, Dinamo Drezden, Bajern Minhen, Marsej.

Objektiv


Komentari