PARTIZAN NUDI ŠTOPERA PANATENAIKOSU, odluka je na treneru Jovanoviću! CRNO-BELI SE NADAJU DA ĆE REĆI DA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN NUDI ŠTOPERA PANATENAIKOSU, odluka je na treneru Jovanoviću! CRNO-BELI SE NADAJU DA ĆE REĆI DA!

Ukoliko bi do ovoga došlo, on bi posle Svetozara Markovića postao drugi štoper koji neće nastaviti s Partizanom naredne sezone.

Partizan je pred jednim od najvažnijih letnjih prelaznih rokova poslednjih godina i potrebno je odraditi mnogo posla da bi ekipa bila potpuno "skockana" za narednu sezonu.

U klub je već stigao štoper Siniša Saničanin, a iz Humske bi sada mogao da ode Maki Banjak!

Partizan bi mogao da proda kamerunskog štopera i to u Grčku, pošto je prema pisanju tamošnjih medija već došlo do prvih kontakata sa Panatinaikosom!

Kako prenosi portal "Novasport", Banjak je nuđen "zelenima", koje sa klupe od nedavno predvodi srpski trener Ivan Jovanović, nekadašnji trener APOEL-a i dobitnik nagrade za najboljeg trenera Srbije za 2011. godinu.

Navodi se da su, osim Banjaka, još dva igrača su bila ponuđena Panatinaikosu, od kojih je jedan zadnji vezni Ali Mohamed iz izraelskog Beitara.

Banjak ima ugovor s Partizanom do leta 2023. ali već uveliko nije u planovima Aleksandra Stanojevića. On okupira i mesto stranca, pa bi u Humskoj više želeli da za njega pronađu novi klub i tako reše jedan od problema u timu.

Pitanje je koliko će Panatinaikos biti zaista spreman za dovođenje Kamerunca, ali činjenica da je Jovanović tek seo na klupu Panatinaikosa mogla bi da znači i da će mu "zelenI" dati određeni budžet za jačanje posrnulog giganta.

Panatinaikos je pre ravno 50 godina bio vicešampion Evrope, a prvaci Grčke poslednji put bili su 2010. godine.

Mondo

Komentari