REAL I BARSA ODUSTALI OD JOVIĆA, HOĆE SITI: Srbin na ceni, Frankfurt i dalje opcija!

Zidan prelomio, Srbin više nije opcija, pa bi umesto Primere mogao da završi u PL

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL I BARSA ODUSTALI OD JOVIĆA, HOĆE SITI: Srbin na ceni, Frankfurt i dalje opcija!

Čini se da je Zidan prelomio, Srbin više nije opcija, pa bi umesto Primere mogao da završi u PL. Ko ga je gledao protiv Benfike?

Real našao alternativu za Benzemu, Jović sad gleda preko Lamanša!

Luka Jović je bio pod pratnjom Mančester Sitija, odnosno skauta "Građana" protiv Benfike. Dao je gol bivšem klubu, Gvardiolini "špijuni" su bili zadovoljni onim što su videli, ali od toga do transfera je daleko.

Jer, Siti čeka odluku kada je u pitanju zabrana transfera, a Pep je zadovoljan Žesusom i Aguerom, mada traži još jednog mladog igrača u napadu.

Ipak, teško je verovati da bi u ovom trenutku Siti izdvojio ogroman novac za Jovića kome je cena otišla u nebo, a vrlo lako bi mogao da još sezonu ostane u Ajntrahtu.

Ni Real, kako se saznaje nije opcija, oni će zamenu za Benzemu naći u svojim redovima. Mediji pišu da Zidan smatra da bi sa pozajmice trebalo da se vrati Raul de Tomas koji je dve godine proveo u Rajo Valjekanu. Ima 24 godine, isto toliko golova je postigao prošle sezone kada je bio najzaslužniji za povratak "Pčelica" u Primeru, a ove godine je pogodio 13 puta mrežu u Primeri.

Španski mediji prenose informaciju da je i Barselona po svemu sudeći odustala od toga da angažuje srpskog napadača Luku Jovića.

Kako je prenela "Marka", u Barseloni smatraju da postoje i druge alternative i otuda su identifikovali četiri potencijalne mete za letnji prelazni rok. Na listi prvaka Španije su navodno Rodrigo Moreno iz Valensije, Markus Rašford iz Mančester junajteda, Antoan Grizman iz Atletika i Nikolas Pepe, fudbaler Lila.

Kada je reč o Joviću i njegovom transferu, sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić je rekao da se nada da bi srpski reprezentativac mogao da ostane u klubu.

"Poznato je da se mnogi klubovi interesuju za Luku, ali mi ćemo se i dalje boriti da ga zadržimo. Bili bismo zaista srećni kada bi Jović ostao sa nama i posle leta", rekao je Bobić za RTL.

Sportske/Supersport

Komentari