ŠTA REĆI, OVO IMA SAMO U SRBIJI! VOĐA DELIJA PREKINUO MEČ ZVEZDE! Šavija došao do Stankovića, pa palio baklju uz 10-ak navijača na Severu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA REĆI, OVO IMA SAMO U SRBIJI! VOĐA DELIJA PREKINUO MEČ ZVEZDE! Šavija došao do Stankovića, pa palio baklju uz 10-ak navijača na Severu!

Uletanje navijača na teren nije novost na fudbalskim terenima. Doduše, jeste malo čudno kada se to dogodi, a utakmica se igra bez prisustva publike, kao što je bio slučaj u duelu Zvezde i Zlatibora.

Utakmicu između Crvene zvezde i Zlatibora, u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije, nakratko je prekinuo Vladimir Šavija, "viđeniji" navijač srpskog šampiona (V.Š.), koji je ušao u teren i želeo da razgovara sa Dejanom Stankovićem.

Posle razmenjenih reči sa trenerom Crvene zvezde, navijač je napustio teren i utakmica je nastavljena.

Kako saznajemo, razlog Šavijinog "upada" na Marakanu jeste obeležavanje 10 godina od je "Sever" ostao bez svog legendarnog komandanta, Branislava Zeljkovića Zelje.

Upravo je Zeljković bio jedan od vođa Delija koji je išao na ratište tokom devedesetih kao dobrovoljac, sa mnogim drugim navijačima Zvezde, koji su želeli da mu na ovaj način iskažu poštovanje.

Nekoliko minuta je trajao prekid, a za to vreme je vladalo "natezanje" između delegata, policije i vođe Delija.

Na kraju se on vratio na Sever, gde je bio istaknut transparent u čast Zeljkovića, na kojem je pisalo:

- 10 godina je prošlo, četnici Sever te i dalje vole - pisalo je na transparentu, a onda je Šavija upalio baklju, misleći da policija neće pustiti ostale Delije na Sever, ali je baš u tom momentu i ostatak navijača dobio dozvolu policije da uđe na tribinu.

Inače, Zvezda je na ovom meču zabeležila pobedu posle velikog preokreta, pošto je do 70. minuta gubila sa 2:0, a zatim za 15 minuta postigla četiri gola i prošla u narednu fazu takmičenja.

Medji

Komentari