STANKOVIĆ U ITALIJI NAŠAO ZAMENU ZA SPIRIDONOVIĆA! Eder ili Falk zadužiće crveno beli dres! Ako neko poznaje igrače na čizmi onda je to Deki!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ U ITALIJI NAŠAO ZAMENU ZA SPIRIDONOVIĆA! Eder ili Falk zadužiće crveno beli dres! Ako neko poznaje igrače na čizmi onda je to Deki!

Crvena zvezda je sve više okrenuta italijanskom tržištu, dobri poslovi sa Boaćijem i Falćinelijem naveli su sportski sektor da razmatra sve više igrače sa "čizme". Doveden je krilni igrač Intera Aksel Bakajoko, a trener Dejan Stanković razmatra Simonea Ederu, krilo Torina i iskusnijeg Filipa Falka, "desetku" Lećea.

Edera (23) je brzonogi levonogi krilni napadač koji zbog dobrog driblinga i udarca igra po desnoj strani. Ove sezone je u Torinu odigrao samo 166 minuta na četiri meča, nije u prvom planu i želi da napusti klub. U slučaju da Srđan Spiridonović ostvari transfer u Tursku, Edera je prva opcija.

Interesovanje Majnca ne prestaje kad je reč o Mirku Ivaniću i ukoliko se dogodi da se sve strane dogovore ili da možda put Emirata ode Gelor Kanga, sportski sektor Zvezde je našao zamenu u Lećeu - Filipa Falka (28).

Nekadašnji talenat italijanskog fudbala i mladi reprezentativac je ofanzivni vezista, prava "desetka", levonog sa veoma dobrim pasom i šutem sa distance. Uz to je i dobar izvođač prekida. Ove sezone je u Seriji B i kupu odigrao 11 mečeva uz dva postignuta gola.

Crvena zvezda, međutim, do početka priprema očekuje Duška Tošića i eventualno napadača ukoliko se ostvari transfer Milana Pavkova. Pomenuti Italijani će postati predmet transfera tek ako Srđan Spiridonović napusti "Marakanu" posle samo šest meseci.

Direktno


Komentari