TOMANEU DOSTA ZVEZDE, HOĆE DA IDE PO SVAKU CENU! Crveno-beli mu nisu verovali, a spasao ih je u Tirani! SADA SU U PROBLEMU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TOMANEU DOSTA ZVEZDE, HOĆE DA IDE PO SVAKU CENU! Crveno-beli mu nisu verovali, a spasao ih je u Tirani! SADA SU U PROBLEMU!

Heroj Crvene zvezde iz Albanije i tragičar od prošle godine iz Atine ne želi više da se zadržava u Beogradu i već ovog leta hoće da ide iz šampiona Srbije. Portugalac nije zadovoljan u Zvezdi i želi da ide u klub u kome će dobiti više poverenja i koji će imati više strpljenja za njega, piše Maxbetsport.

Nije ovo tema od juče. Tomane je posle pobede nad Spartakom poslao poruku koja je glasila "protiv svih i svakoga", uz svoj gol na toj utakmici.

Nedugo potom usledio je odgovor A Bole, koja je pisala da bi napadač mogao da se vrati u domovinu. Posle su stvari utihnule zbog duela u Evropi, ali dan posle stižu ovakve vesti.

Zvezda inače nema strpljenja za bilo kog igrača koji ne igra u kontinuitetu, a ima ih mnogo na spisku, tako da joj nije teško da nekog premesti na klupu.

Koliko Tomane može, pokazao je i u Tirani, gde ne samo da je postigao gol, već je bio jedan od najboljih na terenu. Navijačima nije ostao u lepom sećanju kada je u duelu protiv Olimpijakosa u gostima promašio penal.

Priča se da postoji interesovanje nekoliko ekipa koje bi da ga dovedu na pozajmicu, a stvar bi trebalo da bude završena već ovog leta.

Mediji


Komentari