TOŠIĆ PONUDIO ZVEZDI DA IGRA ZA DŽABA! Čeka se odgovor Terzića i ekipe, ovako nešto se ne dešava...va

    Podeli
  • TOŠIĆ PONUDIO ZVEZDI DA IGRA ZA DŽABA! Čeka se odgovor Terzića i ekipe, ovako nešto se ne dešava...va

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić gledao je prethodnog vikenda meč Crvene zvezde i TSC-a (3:1) uživo na "Marakani" u društvu potencijalnog pojačanja Rišaira Živkovića, a mnoge je zanimalo kojim povodom je bio tu.

Da li je Rišairu, sa kojim je igrao u Kini, samo pokazivao klub ili je i Tošić blizu Zvezde? Kako piše navijački portal "RSB", iskusni defanzivac nije prvobitno došao da bi pregovarao sa rukovodstvom srpskog šampiona, ali se nakon utakmice kod njega javila želja da se vrati u crveno-beli tabor!

I ne samo to, nego je Tošić ponudio rukovodstvu Zvezde igra besplatno!

To je zaista neverovatan potez i videćemo kakav će biti odgovor Zvezde, a definitvna odluka uslediće nakon revanša sa rumunskim Klužom u četvrtak, što je trenutno apsolutni prioritet kluba.

Tošić ima punih 36 godina i trenutno je bez angažmana, pošto mu je istekao ugovor sa Kasimpašom, a i prethodnog leta je bio u pregovorima sa crveno-belima, međutim ipak je otišao u Tursku. Sada bi želeo da se vrati i pomogne timu Dejana Stankovića, a sve to bez ikakve nadoknade, što je za svako poštovanje.

On je inače veliki navijač Zvezde i za nju je igrao od 2010. do 2012. godine, s izuzetkom pozajmice u Betis, a u dobrim odnosima je i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem koga zna iz OFK Beograda.

Duško Tošić pokriva pozicije levog beka i štopera, a Zvezda bi do kraja prelaznog roka mogla da ostane bez Srđana Babića.

SD

Komentari