VEČITI NEMAJU IGRAČA VREDNIJEG OD SEDAM MILONA! Januar je na pragu, koga prodati kad je zarada smešna... DINAMO NEMA TIH PROBLEMA!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • VEČITI NEMAJU IGRAČA VREDNIJEG OD SEDAM MILONA! Januar je na pragu, koga prodati kad je zarada smešna... DINAMO NEMA TIH PROBLEMA!

Klubovi u Srbiji žive od prodaje igrača, a to nije nikakva tajna. Mnogi od njih, a posebno "večiti" nadaju se da će upravo u januarskom prelaznom roku ostvariti transfere koji će im obezbediti novac za mirno funkcionisanje.

Razumljivo, Zvezda i Partizan najzanimljiviji su skautima i menadžerima, a nema sumnje da će tako biti i ove zime.

Za razliku od ranijih sezona u LJutice Bogdana najvredniji su domaći fudbaleri. Mirko Ivanić procenjen je na 6,5 miliona. Milion i po jeftiniji je mladi Veljko Nikolić, dok je Aleksandar Katai procenjen na 4.5 miliona evra.

Trenutno prvoplasirani tim Superlige, Partizan, najviše bi mogao da prihoduje od prodaje Mladog Nemanje Jovića, čija je vrednost procenjena na 3.5 miliona evra, prate ga Marković i Zđelar sa 2.3 miliona evra.

Podsećamo, vrednost ovih igrača po transfer Marketu formira se na osnovu kvalitetnih igara pomenutih igrača, a upravo dobre igre preporučile su ih brojnim skautima, na klubovima je da odluče da li se prodaja u ovom trenutku isplati, najbolji srpski timovi prihodovali su dosta od Lige Evrope, odnosno Lige Konferencija, te bez moranja da igrače prodaju dočekuju prelazni rok.

Mediji

Komentari