ZVEZDA DOVODI JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE, NIJE SAMO DRAGOVIĆ! On je Dekijeva velika želja, Lindzi Rouz iz Arisa na pragu Marakane!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA DOVODI JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE, NIJE SAMO DRAGOVIĆ! On je Dekijeva velika želja, Lindzi Rouz iz Arisa na pragu Marakane!

Posle dogovora sa centralnim bekom Aleksandrom Dragovićem o prelasku iz Bajer Leverkuzena na Marakanu, Crvena zvezda je na najboljem putu da završi kapitalno pojačanje na ovoj poziciji.

Naime, uprava srpskog šampiona ponovo je pokazala želju da u Zvezdine redove dovede Lindzija Rouza iz grčkog Arisa.

Crvena zvezda trenutno ima četvoricu štopera. Na Stankovićevom spisku su Milunović i Degenek kao prve opcije, šansu iz drugog plana čekaju Radovan Pankov i Strahinja Eraković, klupski projekat koji prolazi kroz jako težak period inicijacije.

U svakom prelaznom roku postoji ozbiljna mogućnost da Miloš Degenek napusti Crvenu zvezdu. Australijski reprezentativac je naročito cenjen na azijskom kontinentu, gde ne bi bio "stranac". Naime u januaru, pre izbijanja pandemije korona virusa, crveno-beli su imali načelan dogovor sa Šangajom, u vrednosti od 3.000.000 evra. Igrač je ostao na Marakani, ali ne isključuje se mogućnost njegovog odlaska, naročito ako stigne i zvanična ponuda teža od dva miliona evropskih novčanica.

U tom slučaju, rukovodstvo Zvezde imalo bi veliki prostor da ispuni veliku želju Dejanu Stankoviću i angažuju Rouza. Šef struke kluba sa Marakane nije promenio mišljenje, u odnosu na letnji prelazni rok, pa veruje da bi štoper Arisa Lindzi Rouz predstavljao ozbiljno pojačanje za srpskog šampiona. Pored njega bi i talentovanom Strahinji Erakoviću bilo lakše da stekne neophodno iskustvo i postane kostur tima crveno-belih za budućnost.

SD

Komentari