ZVEZDA SE SPREMA ZA TOTENHEM, ALI I PRAVI LISTU IGRAČA ZA PRODAJU! Ben, Pavkov, Boaći, Jevtović, Rodić, Ivanić, Babić…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA SE SPREMA ZA TOTENHEM, ALI I PRAVI LISTU IGRAČA ZA PRODAJU! Ben, Pavkov, Boaći, Jevtović, Rodić, Ivanić, Babić…

Beogradski portal Telegraf otkrio je spisak fudbalera Crvene Zvezde koji će po svemu sudeći već u januaru napustiti crveno-bele!

Na listi se nalaze četiri imena. U suštini, tu nema velikih iznenađenja. El Fardu Ben i Milan Pavkov su već bili letos blizu odlaska, ali se nisu dogovorili oko plate sa Al Vahdom, odnosno Đangsuom.

Na ovom spisku je još i Milan Jevtović, koji je sam najavio da će tražiti da ide ukoliko mu trener Vladan Milojević ne bude pružio veću minutažu. Takođe, ukoliko ne bude zainteresovanih za Pavkova, Zvezda će pokušati da proda i Ričmonda Boaćija.

Napadač iz Gane igra mnogo lošije nego u svom prvom mandatu u Ljutice Bogdana, deluje kao da mu nedostaje motivacija za mečeve u Superligi Srbije i možda bi bilo najbolje za obe strane da dođe do novog rastanka.

Kada bi Zvezda prodala svu četvoricu po punoj ceni, zaradila bi oko 10.000.000 evra, ali bi i ostala samo sa Tomaneom i Nikolom Krstovićem kao centarforima. To bi značilo da bi deo zarade morao da bude potrošen na novog napadača.

Ugovori sledećeg leta ističu Benu i Jevtoviću i to im znatno obara cenu, pošto bi u januaru mogli da potpišu predugovor sa drugim klubovima i napuste crveno-bele na kraju sezone bez obeštećenja.

Ugovor će tada isteći i dvojici rezervnih golmana, Zoranu Popoviću i Aleksandru Stankoviću. Ipak, očekuje se da će oni produžiti saradnju sa našim najtrofejnijim klubom.

Ovom spisku možemo da dodamo još Srđana Babića, koji je već dugo daleko od prvog tima, ali i Mirka Ivanića, jednog od većih razočaranja od novijih pojačanja Zvezde. Takođe, letos je blizu odlaska bio i Milan Rodić, pa bi lako moglo da se desi da on ipak napusti crveno-bele ove zime.

Naravno, sve ovo zavisi u velikoj meri i od rezultata Zvezde u Ligi šampiona. Ukoliko napravi podvig, prvo ostane neporažena protiv Totenhema u sredu, a potom i prezimi u Evropi, verovatno većina igrača neće želeti da ode barem do kraja sezone.


Komentari