FUDBALER ČELSIJA UMALO ZGAZIO ROMANA ABRAMOVIČA! Vlasnik “plavaca” za dlaku izbegao smrt, vozio je bicikl kada ga je…

    foto: Fotoliustracija
    Podeli
  • FUDBALER ČELSIJA UMALO ZGAZIO ROMANA ABRAMOVIČA! Vlasnik “plavaca” za dlaku izbegao smrt, vozio je bicikl kada ga je…

Ruski biznismen Roman Abramovičmogao je pre nekoliko godina da bude žrtva nesmotrenog vozača.

Bivši škotski fudbaler Pet Nevin otkrio je susret sa vlasnikom Čelsija koji je mogao da se završi tragično.

Nevin, koji je nastupio za Čelsi skoro 200 puta krajem prošlog veka, je jednom prilikom vozio automobil i "za dlaku" izbegao sudar sa biciklistom.

"Pre oko tri godine bio sam na odmoru u Aranu i vozio sam se severnom stranom ostrva. Skrenuo sam i neposredno pred Lohranzu sam umalo udario nekoga na biciklu. U poslednji čas sam uspeo da ga izbegnem, mogao sam da ga ubijem. Taj neko je bio Roman Abramovič",otkrio je Nevin za škotski BBC radio.

Bivši fudbaler nikada nije priznao 53-godišnjem Rusu da je on tog dana vozio automobil.

"Kakva bi to priča bila da sam ubio Romana Abramoviča. 'Za dlaku' sam ga promašio. On je usidrio jahtu na u neposrednoj blizini i izašao da vozi bicikl. Do današnjeg dana ne zna da sam to bio ja", dodao je Nevin.

Pedesetšestogodišnji penzionisani škotski reprezentativac opisuje Abramovića kao veoma stidljivu osobu.

"Sreo sam ga više puta i on je izuzetno, izuzetno stidljiv. Pre dve godine sam bio u Londonu, u jednom objektu iza Stamford Bridža, i video sam njega. Ljudi mu konstantno prilaze ali on ne razgovara sa njima - kao da ima 'plavu krv'", priča Nevin i dodaje:

"Ja sam razgovarao sa jednim sitnim momkom kojki je bio DJ, a Roman je krenuo za njim i došao do mene. Rekao sam mu 'ćao' i pružio mu ruku, a dečko se prestravio. Umalo da iskoči iz sopstvene kože".

B92.net

Komentari