CRNO-BELI DESETKOVANI U DERBIJU! TEŠKA POVREDA IGRAČA KOJI RAZBIJA PROTIVNIKE! Može li Partizan bez njega da se suprotstavi Zvezdi?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • CRNO-BELI DESETKOVANI U DERBIJU! TEŠKA POVREDA IGRAČA KOJI RAZBIJA PROTIVNIKE! Može li Partizan bez njega da se suprotstavi Zvezdi?!

Samo 24 časa pred prvi derbi u novoj sezoni, u kome košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu, stručni štab crno-belih je pogodila očajna vest.

Tek što se Vilijam Mozli vratio u tim Parnog valjka, posle povrede, i sjajno odigrane utakmice sa Uniksom, Partizan je ostao bez drugog Amerikanca!

Markus Pejdž je polomio nos i njegovo učešće u Večitom derbiju sa crveno-belima je pod velikim znakom pitanja.

Naime, jedan od najboljih igrača u poslednjim mečevima Partizana ili će preskočiti duel sa Zvezdom ili će u derbi ući sa zaštitnom maskom na licu.

Još je neizvesno kakva će biti konačna odluka Saša Filipovskog, obzirom da povreda nije nimalo naivna, ali dodatan problem crno-belima predstavlja činjenica da je i Ognjen Jaramaz i dalje van stroja.

U slučaju da Pejdž ne zaigra derbi, spoljna linija crno-belih bila više znatno oslabljena, pa bi bekovi Zvezde bili u značajnoj prednosti. Podsetimo, utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se u ponedeljak (21), u hali sportova "Ranko Žeravica".

SD

Komentari