DŽIKIĆ JE BIVŠI, BUDUĆNOST PREUZIMA MITROVIĆ! Posle 20 godina vraća se u regionalnu košarku! ŠOK TERAPIJA U PODGORICI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽIKIĆ JE BIVŠI, BUDUĆNOST PREUZIMA MITROVIĆ! Posle 20 godina vraća se u regionalnu košarku! ŠOK TERAPIJA U PODGORICI!

Senzacionalan poraz Budućnosti od “mlađeg brata” Studentskog centra, mogao bi da proizvede ozbiljne posledice po trenera starijeg podgoričkog kluba Aleksandra Džikića. Grčki novinar Hristos Harpidis tvrdi da je Džikiću pripremljen otkaz.

Grk dodaje da je Džikiću već spremna i zamena i da je to Zvezdan Mitrović, koji je ostao bez posla otkako je ekipu Monaka preuzeo Saša Obradović.

Ukoliko se čelnici Budućnosti odluče na takav potez, biće to povratak Mitrovića u regionalnu klupsku košarku posle tačno 20 godina. Pre nego što se otisnuo u inostranstvo, poslednji angažman imao je upravo u Budućnosti u sezoni 2001/2002. Paralelno sa poslom u Monaku i Asvelu, od 2017. do 2019. bio je selektor reprezentacije Crne Gore.

Što se tiče Budućnosti, ekipa iz Podgorice je u subotu doživela treći uzastopni poraz u ABA ligi. Trenutno je četvrta na tabeli s učinkom od 14 poebada i šest poraza. Poređenja radi, Partizan je na 19-3, Crvena zvezda na 18-2, a Cedevita Olimpija na 14-7.

Maxbetsport

Komentari