OVAKAV PREDLOG ABA JOŠ NIJE IMALA! LAZIĆ: NAJBOLJE DA SE SEZONA PONIŠTI! Ovo će Partizan sigurno prihvatiti – kad bi se šalili, naravno!

    foto: KK Crvena Zvezda/ABA
    Podeli
  • OVAKAV PREDLOG ABA JOŠ NIJE IMALA! LAZIĆ: NAJBOLJE DA SE SEZONA PONIŠTI! Ovo će Partizan sigurno prihvatiti – kad bi se šalili, naravno!

Uzimajući u obzir kompletnu situaciju, kapiten Crvene zvezde Branko Lazić smatra da bi možda bilo najbolje da se stavi tačka na ovu sezonu

– Tu se sada otvara pitanje kako to uraditi. Da li po sadašnjem plasmanu ili da se ova godina poništi, to ne znam i nije moje. Znam da će neko reći da ovo pričam zato što smo mi na trećem mestu, ali i da sam na prvom, mislim da je najpoštenije da se ovo poništi. Pa, da kad sve ovo prođe, od septembra krenemo od nule, da vidimo šta i kako. Ponavljam, ne kažem to zato što smo treći. I da smo mi trenutno prvi, isto bih razmišljao – kaže Lazić.

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić poslao je poruku svojim sunarodnicima da "ostanu kod kuće". Lazić je pozvao Srbe da poštuju zakon i da zbog svog, ali i tuđeg zdravlja, ostanu kod kuće zbog širenja koronavirusa.

Lazić je pozvao Srbe da poštuju zakon i da zbog svog, ali i tuđeg zdravlja, ostanu kod kuće zbog širenja koronavirusa.

- Košarka i sport nam jako nedostaju, ali zdravlje svih nas je važnije od svega. Čuvajte se, jer tako čuvate i sebe i svoje voljene. Zbog toga - budite odgovorni i ostanite kod kuće - kazao je Lazić.

Sportski Žurnal/SD

Komentari