PARTIZAN DOVODI BIVŠEG CENTRA OLIMPIJAKOSA?! Amerikanac Džamel Meklin trebalo bi da reši gorući problem pod košem crno-belih!

    foto: KK Partizan/ABA
    Podeli
  • PARTIZAN DOVODI BIVŠEG CENTRA OLIMPIJAKOSA?! Amerikanac Džamel Meklin trebalo bi da reši gorući problem pod košem crno-belih!

Posle promašaja sa Belorusom Artjemom Parahovskim, crno-beli nikako da reše pitanje centra. Nekoliko meseci traje potraga za igračem ispod koša. Pominjali su se mnogi, ali i dalje nema potpisa.

Partizanu se žuri, sledeće nedelje dolazi Virtus na startu druge faze Evrokupa, a do tada bi crno-beli mogli da dobiju novo pojačanje. Kako saznajemo, u pregovorima sa Partizanom je centar Džamel Meklin.

On je letos potpisao za tim sa Dinamo iz Sasarija. U italijanskom prvenstvu je imao prosek od 7,3 poena i pet skokova. Početkom decembra pisalo se da će Meklin da napusti Sardiniju, ali je ipak ostao u klubu, ali ima malu minutažu. U poslednjem kolu šampionata Italije, u pobedi Sasarija protiv Kremone – 84:74, iskusni Amerikaanc je igrao 15 minuta, a postigao je samo jedan poen i imao dva skoka.

Pre Sasarija, igrao je za Ostende, Bon i Albu, Milano, Olimpijakos i Lokomotivu iz Krasnodara. Radi se o iskusnom centru koji ima 31 godinu. Rođen je u Bruklinu. Visok je 203 centimetara, a težak 117 kilograma. Najbolje partije u karijeri je pružao u Albi i Olimpiji iz Milana, sa kojima je igrao Evroligu.

Već osam godina igra u Evropi. Nije draftovan u NBA ligi, a dolazi sa Univerziteta Tulsa.

Maxbetspport

Komentari