ŠOK! TRINKIJERI NAPUŠTA PARTIZAN, UZIMA PANATENAIKOS?! Da se nešto “valja iz brda” potvrdili i Ostoja Mijailović i Miško Ražnatović!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK! TRINKIJERI NAPUŠTA PARTIZAN, UZIMA PANATENAIKOS?! Da se nešto “valja iz brda” potvrdili i Ostoja Mijailović i Miško Ražnatović!

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, ima u ugovoru sa crno-belima klauzulu po kojoj može da raskine saradnju sa klubom 20. juna. "Novosti" pišu da je Italijanu ostavljena mogućnost da izađe iz ugovora u njegovoj poslednjoj godini, što je sezona 2020/2021.

Ovo je na indirektan način potvrdio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović u izjavi datoj nakon video sastanka klubova ABA lige. Podsetimo, Mijailović je za "MaxbetSport" rekoa da je 15. jun krajnji rok za završetak regionalnog takmičenja, s obzirom da ugovori većini igrača ističu 20. juna.

- Moramo da budemo transparentni i da kažemo da mnogi igrači imaju ugovore do 20. juna, neki su već pronašli i nove klubove za narednu sezonu. Samim tim postaje jasno da je apsolutni krajnji datum kada bi sve moralo da se odigra 15. jun. Posle toga jednostavno nije moguće - ocenio je Mijailović.

Sličan sud izneo je i vlasnik agencije "Beobasket" Miodrag Ražnatović, koji je poručio da neki igrači i treneri, čak i iz redova "večitih", već imaju dogovore sa drugim klubovima, pa je okončanje evropskih takmičenja u letnjim mesecima "neodrživo".

Podsetimo, za Trinkijerija interesovanje je pokazao grčki Panatinaikos, nakon odlaska Rika Pitina. Italijanski strateg je "preporodio" crno-bele od dolaska početkom prošle sezone. Naime, "Parni valjak" je odbranio Kup Srbije, a do prekida takmičenja zbog pandemije korona virusa bio je lider u ABA ligi, kao i tim sa najboljim učinkom u Evrokupu, uoči četvrtfinalnih borbi sa UNIKS-om.

Teleks.info/Mediji

Komentari