(VIDEO) CRNO-BELI SU SE MNOGO DIGLI! Nije Primorska nejaki Tofaš! Poraz Partizana u Kopru, ŠAMARČINA OD KOJE BRIDE OBRAZI!

    foto: ABA liga
    Podeli
  • (VIDEO) CRNO-BELI SU SE MNOGO DIGLI! Nije Primorska nejaki Tofaš! Poraz Partizana u Kopru, ŠAMARČINA OD KOJE BRIDE OBRAZI!

Košarkaši Partizana poraženi su u Kopru u meču sa domaćom Primorskom sa 68:56 (21:14, 14:14, 20:11, 12:17), u drugom kolu regionalne ABA lige.

Bio je ovo prvi poraz Partizana u novoj sezoni, kojim je prekinuo seriju od šest trijumfa u svim takmičenjima.

Primorska je tokom celog meča bila bolji rivala i konstantno je vodila, a na ovaj način revanširala crno-belima za poraz u polufinalu ABA Superkupa pre 15 dana u Zagrebu.

Crno-beli su bledo počeli susret na gostovanju, loš procenat šuta pratio je letargičnu ekipu Andree Trinkijerija tokom cele utakmice, dok su domaći pogađali sa svih pozicija.

žU poslednjih 10 minuta Primorska je ušla sa prednošću od 17 poena, gosti iz Beograda uspeli su da smanje zaostatak na minus sedam, ali više od toga nisu mogli.

U timu Partizanu najefikasniji je bio Rade Zagorac sa 10 poena, dok je u pobedničkoj ekipi najbolji bio Heris sa 17 poena i šest skokova, dok je Žan Mark Šiško upisao 13 koševa.

Teleks.info/Tanjug

Komentari