(VIDEO) DODIK: Incidenti u finalu ABA su izvedeni planski, KRIVI SU BOKAN I ČOVIĆ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) DODIK: Incidenti u finalu ABA su izvedeni planski, KRIVI SU BOKAN I ČOVIĆ!

Predsednik ABA lige Igor Dodik istakao je da su lideri Crvene zvezde Nebojša Čović i Bodućnosti Dragan Bokan jedini krivci za incidenta u finalnoj seriji.

Umesto sportskog okršaja dva najbolja tima regiona, tokom pet mečeva su u centru pažnje bila prepucavanja dva predsednika i divljanje na tribinama.

"Razgovarao sam nekoliko puta sa Draganom Bokanom i Nebojšom Čovićem. Svi znamo šta se dešavalo i prošle sezone u finalu i zbog toga sam imao nameru da predupredim neke stvari kako se istorija ne bi ponovila. Bokan je u samom početku bio za neku vrstu dogovora, da se spuste tenzije, međutim, Čović je to odbijao. Nakon toga, svaka sjednica Skupštine ABA lige, na kojoj su oni bili prisutni, pretvarala bi se u lakrdiju i njihov lični obračun koji bi trajao satima. Lično sam morao da prekinem jednu takvu svađu između njih dvojice, čak i da ih upozorim da će morati da napuste sednicu. Da nisam to uradio sednica bi trajala "dva dana". Svima u ligi postaje mučno da to gledaju i slušaju i smatram da to niko ne treba da trpi. Nažalost, sve je kulminiralo tokom finalne serije”, rekao je Dodik za banjalučku Alternativnu televiziju.

B92.net/teleks.info

Komentari