(VIDEO) ZVEZDO, PUSTI STRANCE, IMAŠ ZLATNU KOKU A NE KORISTIŠ JE! Radanov MVP Aba lige,a crveno-beli SLEPI KOD OČIJU! Treba mu dati šansu!

    foto: Aba liga
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDO, PUSTI STRANCE, IMAŠ ZLATNU KOKU A NE KORISTIŠ JE! Radanov MVP Aba lige,a crveno-beli SLEPI KOD OČIJU! Treba mu dati šansu!

Košarkaš FMP-a iz Železnika Aleksa Radanov najkorisniji je igrač meseca oktobra u ABA ligi, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Radanov je dao veliki doprinos mladom timu FMP-a da posle četiri runde, zajedno sa Cedevita Olimpijom, drži prvo mesto na tabeli ABA lige sa skorom 4:0.

Talentovani košarkaš u proseku po utakmici beležio je 14,3 poena, pet skokova, 3,4 asistencije za ukupan indeks korisnosti 20,3.

- Veoma mi je drago što sam došao do priznanja, ali mi je još važnije što smo odlično startovali u ABA ligi, koja je ove sezone veoma jaka. Nagrada je priznanje za ceo tim i motiv da radimo da još jače radimo - rekao je Radanov.

Radanov je letos stigao u FMP iz Crvene zvezde. Ipak, kako trenutno Zvezda igra, nema sumnje da bi ga Nebojša Čović rado video u redovima crveno-belih, pa nije isključeno da Radanov ipak dobije poziv da se vrati na Mali Kalemegdan, jer dominira u "filijali".

Komentari