ZVEZDA JE MOGLA DA IMA BRUTALNOG CENTA, ALI MU NIJE VEROVALA! Dušan Ristić iz meča u meč pokazuje koliko su crveno-beli pogrešili!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA JE MOGLA DA IMA BRUTALNOG CENTA, ALI MU NIJE VEROVALA! Dušan Ristić iz meča u meč pokazuje koliko su crveno-beli pogrešili!

Košarkaši Astane slavili su u Poljskoj protiv Zjelone Gore rezultatom 78:81, a meč karijere odigrao je Dušan Ristić. Centar Crvene zvezde na pozajmici u ekipi iz Kazahstana postigao je 19 poena i uz najefikasnijeg pojedinca susreta Džejmsa Floresa (25p) bio najzapaženiji akter na parketu.

Na sjajan košgeterski bilans, Ristić je dodao neverovatnih 17 skokova, uz impresivan učinak šuta (8/9 za dva) i jednu pogođenu trojku iz toliko pokušaja, što mu je donelo indeks 35.

Dvocifren je u pobedničkom sastavu bio i Džeremaja Hil sa 11 poena, u redovima Zjelone Gore se istakao Ivica Radić sa 19 poena, 13 je dodao Toni Meier, dok je 10 ubacio Hakanson.

Nižnji je pobedio Jenisej 104:101, a Nikola Rebić je takođe imao odličan učinak u poraženom timu. Bivši plej Zvezde i Mege postigao je 15 poena, uz četiri asistencije.

SD/Teleks.info

Komentari