TRINKIJERI: PARTIZAN JE JAČI NEGO PROŠLE SEZONE, BIĆE JOŠ POJAČANJA?! Trener crno-belih zadovoljan ekipom koju ima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TRINKIJERI: PARTIZAN JE JAČI NEGO PROŠLE SEZONE, BIĆE JOŠ POJAČANJA?! Trener crno-belih zadovoljan ekipom koju ima!

Andrea Trinkijeri, trener košarkaša Partizana, poručuje da je još rano pričati o snazi crno-belog tima, ali da mu za sada sve izgelda dobro!

“Ne znam kako ćemo mi izgledati, ali mislim da smo mi jači na papiru nego prošle godine. Sad treba to sa papira da radimo da prenesemo na teren – rekao je Trinkijeri novinarima, koje je ugostio u maloj dvorani Štark arene, a potom se i našalio se uz tvrdnju da zna šta izgleda kako treba:

“Sezonske karte su išle kao pljeskavice. Grobari su bili fantastični. Želimo od toga da počnemo novu sezonu, od te ljubavi, strasti, želje”, rekao je Andrea Trinkijeri.

Govorio je i o ciljevima u novoj sezoni.

– Prva stvar je da izgledamo kao tim, da igramo kao tim. Ovo su za mene 12 najboljih igrača koje smo mogli dovesti i cilj je da postepeno izgledamo kao jedan tim, da mislimo kao jedan tim, da igramo kao jedan tim. ABA će biti super ove sezone, ima mnogo pojačanja. Evrokup – Miloš Teodosić ga igra, to sve govori”, kaže Trinkijeri.

Naveo je i da za Partizan prelazni rok nije.

“Ekipa trenutno izgleda ovako. Zadovoljan sam, a rekao sam da su svi zadovoljni u avgustu. Rekao sam i da želimo da se borimo za svaku utakmicu, za svaki trofej, za sve. Moramo da budemo agresivni, mentalno, fizički” poručio je harizmatični trener crno-belih.

Teleks.info

Komentari