FOTO) SALE NE MOŽE BEZ RADULJICE, Đorđević u Virtus dovodi prekaljenog centra! TEO I MARKOVIĆ VIŠE NEĆE BITI SRPSKI TANDEM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FOTO) SALE NE MOŽE BEZ RADULJICE, Đorđević u Virtus dovodi prekaljenog centra! TEO I MARKOVIĆ VIŠE NEĆE BITI SRPSKI TANDEM!

Virtus iz Bolonje postaje prava srpska kolonija. Trener je Aleksandar Đorđević, a na terenu su ove sezone bili Miloš Teodosić i Stefan Marković, a ovog leta mogao bi da im se pridruži još jedan Srbin.

U pitanju je Miroslav Raduljica, koji je na meti italijanskog tima, koji je ove sezone igrao Evrokup, a naredne bi mogao da dobije specijalnu pozivnicu za Evroligu. Lokalni portal iz Bolonje vunerebologna.it piše da je iskusni centar blizu Bolonje.

Podseća se da je Raduljica već igrao na “čizmi”, u dresu Olimpije iz Milana. U dresu “manekena” imao je skroman učinak u sezoni 2016/2017 od sedam poena i tri skoka.

Đorđević veoma ceni kapitena Srbije. Legendarni as naše košarke je doveo popularnog “Braduljicu” u Panatinikos pre nekoliko sezona, a uspešno su pet godina sarađivali u reprezentaciji Srbije.

Raduljica je prethodnih godina igrao u Kini za Šandong i Đijangsu, a branio je boje FMP, Anadolu Efesa, Albe, Azovmaša, Partizana, dok je u NBA ligi igrao za Milvoki Bakse i kratko za Minesotu Timbervulvse.

SD

Komentari