DŽENKA IDE U OLIMPIJAKOS! LJUBIMAC DELIJA SELI SE U BRATSKI KUB! Novi trener Jorgos Barcokas insistira da mu dovedu Zvezdinu haubicu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽENKA IDE U OLIMPIJAKOS! LJUBIMAC DELIJA SELI SE U BRATSKI KUB! Novi trener Jorgos Barcokas insistira da mu dovedu Zvezdinu haubicu!

Čarls Dženkins, košarkaš Crvene zvezde, naredne sezone mogao bi da nosi dres Olimpijakosa, prenose grčki mediji.

Klub iz Pireja je pre nedelju dana dogovorio dolazak Kostasa Slukasa i trener Jorgos Barcokas traži mi idealnog partnera na terenu.

Kako piše "Sport24", to je Čarls Dženkins kojeg Barcokas veoma ceni i dobro poznaje iz perioda kada je bio trener Himkija, a Amerikanac košarkaš.

Njih dvojica sarađivali su dve sezone, od 2017. do 2019, Dženkins je imao solidnu ulogu u tom timu i Barcokas ga ponovo vidi uz sebe.

Mediji u Grčkoj prenose kako je Dženkins potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdeom prethodnog leta, koji je ustvari 1+1, što znači da 31-godišnji košarkaš ima opciju da "izađe" iz ugovora.

Dženkins je godinama unazad jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji i tokom sedam godina u Evroligi prosečno beleži 6,7 poena, dva skoka i asistencije, kao i 1,2 ukradene lopte po meču.

B92.net/Mediji


Komentari