GOTOVO, ŠPANSKI VETERAN POTPISAO! KINO KOLOM NOVI PLEJ CRVENO-BELIH! Nada da će Ročestija zameniti neki Srbin pala u vodu!

    foto: Ptrintskrin
    Podeli
  • GOTOVO, ŠPANSKI VETERAN POTPISAO! KINO KOLOM NOVI PLEJ CRVENO-BELIH! Nada da će Ročestija zameniti neki Srbin pala u vodu!

Kino Kolom je novi košarkaš Crvene zvezde! Tako tvrdi ugledni "Eurohups", koji prenosi da je španski plej potpisao ugovor sa srpskim i regionalnim prvakom do

Ono što se danima šuškalo, danas je kulminiralo dogovorom dve strane, pa će Kolom vatreno krštenje u crveno-belom dresu imati u evroligaškom meču protiv svog bivšeg kluba Valensije, koji je na programu u subotu, 18. decembra.

Španac će na poziciji plejmejkera zameniti odlazećeg Amerikanca Tejlora Ročestija. U prethodnoj sezoni, Kolom je za Slepe miševe prosečno beležio 6,9 poena uz 3,5 asistencija po susretu.

Tokom karijere, osim Valensije, Kino Kolom je igrao za: turski Bahčešehir, ruski Uniks, kao i španske Bilbao, Estudijantes, Fuenlabradu i Saragosu, a sa "Crvenom furijom" je prošlog leta osvojio zlato na Mundobasketu u Kini.

SD

Komentari