HRVATSKI KOŠARKAŠ ODLEPIO ZA ORLOVIMA! ONI SU NAJBOLJI! TAČKA! To je najbolja evropska reprezentacija poslednjih 20 do 25 godina!

    foto: FIBA
    Podeli
  • HRVATSKI KOŠARKAŠ ODLEPIO ZA ORLOVIMA! ONI SU NAJBOLJI! TAČKA! To je najbolja evropska reprezentacija poslednjih 20 do 25 godina!

Reprezentacija Srbije dominira na Svetskom prvenstvu u Kini. Izabranici selektora Đorđevića sjajnim partijama, stiču simpatije širom sveta, a jedan od mnogih koji se poklonio "orlovima" je hrvatski košarkaš Rok Stipčević.

Među prvima Stipčevićevu objavu komentarisao je Duško Savanović i ispravio hrvatskog košarkaša opaskom: "Nije točka nego tačka".

Srbija je ubedljivo savladala Italiju (92:77), a Stipčević nije štedeo lepe reči za našu reprezentaciju.

- Ova Srbija je jedna od najboljih ako ne i najbolja evropska reprezentacija poslednjih 20 do 25 godina. TAČKA - napisao je Stipčević.

Stipčević će od naredne sezone nositi dres Fortituda iz Bolonje, pa će imati prilike da igra gradski derbi protiv Miloša Teodosića i Stefana Markovića igrače Virtusa, koje sa klupe prevodi Aleksandar Đorđević.

Podsetimo, prilikom dolaska Stipčevića u Fortitudo, navijači tog kluba su mu priredili neverovatan doček, a njihova parola bila je "baš nas briga za Teodosića, kad imamo Stipčevića".

Blic.rs

Komentari