KO ĆE NA KLUPU PARTIZANA? PRVI PIK JE BIVŠI TRENER BUDUĆNOSTI MIJOVIĆ! U igri su i Mitrović i Mijatović! Crno-beli ne smeju pogrešiti kao sa Filipovskim!

    foto: Fotoilustracija/ABA
    Podeli
  • KO ĆE NA KLUPU PARTIZANA? PRVI PIK JE BIVŠI TRENER BUDUĆNOSTI MIJOVIĆ! U igri su i Mitrović i Mijatović! Crno-beli ne smeju pogrešiti kao sa Filipovskim!

Partizan u sredu očekuje odlučujuća utakmica za plasman u plej-of Evropkupa protiv francuskog Metropolitana. Crno-bele na tom meču neće voditi Saša Filipovski koji se definitvno rastao sa klubom iz Humske.

Ekipu će protiv francuske ekipe najverovatnije voditi njegov asistent Aleksandar Matović koji je već dugo u klubu, poznaje sistem i moći će da spremi ekipu do srede.

Kako prenosi Sportski žurnal, iza kulisa se govori o još nekim rešenjima, s obzirom da još uvek nije jasno da li će Matović preuzeti ekipu do kraja sezone.

Govori se da su crno-beli zainteresovani za Zvezdana Mitrovića, pominje se i bivši trener Budućnosti Petar Mijović, a postoji mogućnost i da Dejan Mijatović bude prekomandovan sa mesta koordinatora mlađih selekcija.

Komentari