OSTOJA NE ZNA NIŠTA O ODLASKU TRINKIJERIJA! Crno-belima preti i blokada zbog neisplaćenih plata košarkašima! HAOSU U PARTIZANU?!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • OSTOJA NE ZNA NIŠTA O ODLASKU TRINKIJERIJA! Crno-belima preti i blokada zbog neisplaćenih plata košarkašima! HAOSU U PARTIZANU?!

Predsednik kluba zatečen, nije imao nikakav komentar na poruku trenera koji se putem Tvitera javio iz Italije

"Ne znam o čemu se radi, nemam komentar".

Ovim rečima je Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, za Objektiv prokomentarisao najavljeni odlazak trenera Andree Trinkijerija i haotičnu situaciju u klubu, nastalu zbog neisplaćenih plata igračima.

Podsetimo, kao što je Objektiv prvi objavio, Trinkijeri je danas indirektno na društvenoj mreži Tviter najavio odlazak iz Partizana.

On je na engleskom jeziku napisao: Kod kuće sam! Nezaboravno vreme i najbolji navijači... Tvit je ilustrovan italijanskom zastavom, crnim i belim srcima i fotografijom Beogradske arene krcate navijačima Partizana.

Ova Trinkijerijeva poruka, kako saznajemo, rezultat je alarmantne situacije u Partizanu.

Četiri igrača, među kojima su i Džejms Makadu i Redži Reding, tužila su klub Košarkaškom arbitražnom tribunalu (BAT) zbog neisplaćenih plata. Takođe, tužbu sprema i Stefan Janković, koji nije dobio ni dinara dugovanja otkad je napustio Partizan.

Igračima je dosad isplaćeno samo pet od ugovorenih 10 plata, iako su se svi odrekli dve zarade i pristali da dobiju samo osam.

To znači da Partizanu sada preti svojevrsna blokada jer, ako izgubi sporove sa igračima, neće moći da dovodi nove košarkaše u tim dok ne izmiri obaveze.

Zbog svega ovoga, Andrea Trinkijeri, koji je sam pristao da mu se plata bukvalno prepolovi i čija je ljubav prema klubu nesporna, sada ne vidi kako bi dalje mogao da predvodi tim sa klupe.

Takođe, radom Ostoje Mijailovića nezadovoljni su i navijači. Osim više puta ponovljenih i neispunjenih obećanja o učešću u Evroligi, zameraju mu i to što se ne bori dovoljno da zaštiti interese kluba.

Kao najupečatljiviji primer navode situaciju s kraja prošle sezone, kada je Partizan izgubio titulu od Crvene zvezde zahvaljujući poenima koje je Bili Beron postiga nakon očigledne greške u koracima.

Mijailović, po njihovom mišljenju, tada nije učinio dovoljno da spreči krađu i olako je prešao preko otete titule.

Objektiv.rs


Komentari