TAKO JE MOMČINO, SAMO SRBIJA, BIH ILI CRNA GORA NISU U RAZMATRANJU: Smailagić otklonio sve dileme: ČEKAM POZIV ĐORĐEVIĆA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAKO JE MOMČINO, SAMO SRBIJA, BIH ILI CRNA GORA NISU U RAZMATRANJU: Smailagić otklonio sve dileme: ČEKAM POZIV ĐORĐEVIĆA!

Alen Smailagić, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, rekao je da se nada pozivu selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.

"Samo čekam poziv selektora, tome se nadam. To što nisam igrao je bilo da bih napredovao zbog Amerikanaca, bio sam u Americi. I, hvala bogu, to su shvatili", rekao je Smailagić za "Radio Slobodna Evropa.

Talentovani srpski košarkaš izabran je na ovogodišnjem Draftu od strane Golden Stejt Voriorsa i sledeće sezone igraće za vicešampiona NBA.

"Još uvek nisam svestan šta se dešava oko mene. Jer se niko tako ni ne ponaša. Sva moja okolina je u fazonu 'dečko iz kraja", kaže on.

Smailagić je imao nešto drugačiji put do NBA, pošto je otišao u Razvojnu ligu i ekipu Santa Kruz Voriors. Odigrao je sjajnu sezonu i Golden Stejt ga je draftovao.

"Svako jutro sam ustajao u šest ujutru pre škole za trening. U školi spavam, a na terenu provedem šest ili sedam sati", kaže Smailagić i dodaje:

"Posle treninga sa ekipom dođem ovde i onda počinje magija".

Smailagić neće igrati za Srbiju ove godine, ali već od naredne bi mogao da konkuriše za najboljih dvanaest naše reprezentacije.

Podsetimo, za Smailagića su navodno bile zainteresovane BiH i Crna Gora, ali im je Beograđanin sada poslao janu poruku. Igraće samo za Srbiju!

Teleks.info/B92/Mediji

Komentari