BRAVO BOGDANE, ŠTA BI HOKSI BEZ TEBE! BOGDANOVIĆ IZREŠETAO I MAJAMI I BJELICU! Igra kao u transu, niko mu ništa ne može!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO BOGDANE, ŠTA BI HOKSI BEZ TEBE! BOGDANOVIĆ IZREŠETAO I MAJAMI I BJELICU! Igra kao u transu, niko mu ništa ne može!

Duel Atlante i Majamija u NBA ligi trebalo je da predstavlja okršaj dvojice srpskih reprezentativaca i nekadašnjih saigrača u Sakrameno kingsima Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, ali se to nije desilo. Bjelica ponovo nije dobio šansu u ekipi Hita, dok je Bogdanović bio najbolji igrač utakmice i vodio Hokse do trijuma, rezultatom 118:103.

Bjelica je u nemilosti trenera Erika Spolstre od dolaska na Floridu, dok Bogdanović izrasta u jednog od vodećih igrača Atlante.

Sada je sa 21 poenom bio predvodnik ekipe, a imao je još tri skoka, osam asistencija i jednu ukradenu loptu.

Bogdan je na terenu proveo 33 minuta i imao sjajan procenat iz igre (7/13), a pogodio je i pet trojki iz devet pokušaja, čime je bio najzaslužniji za trijumf.

Domaćin je odlučujuću prednost napravio krajem treće i početkom četvrte četvrtine, baš zahvaljujući srpskom reprezentativcu, koji je u odsustvu Trea Janga, najveću pomoć imao u Kolinsu.

Kolins je dodao 20 poena i uhvatio osam lopti, dok su po 17 poena dodali Galinari i Gudvin.

Na drugoj strani, najbolji je bio Nan sa 21 poenom, dok se Batler zaustavio na 19, uz sedam uspešnih dodavanja.

Atlanta pobedila i bez Trea Janga

"Jastrebovi" su se posle nesrećnog poraza od Niksa vratili na pobednički kolosek i trenutno su četvrti na tabeli Istočne konferencije sa skorom 33-17, 27, dok je Majami tri mesta niže sa 31 pobedom i 29 poraza.

RTS

Komentari