BOŽE, KOLIKO JE JOŠ LUDILA U NEKIM GLAVAMA! I NOVAK IM SMETA, MRZE GA VIŠE OD… Kakvi mozgovi mogu da napiše ovako nešto?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOŽE, KOLIKO JE JOŠ LUDILA U NEKIM GLAVAMA! I NOVAK IM SMETA, MRZE GA VIŠE OD… Kakvi mozgovi mogu da napiše ovako nešto?!

Cela bivša juga slavi uspeh Novaka Đokovića i osvajanje devete titule u Melburnu, ali verovali ili ne, ima i bolesnika koji Đokovića ne mogu da smisle! Njihova mržnja je neverovatna…

Uzalud je Nole pomagao čitavom regionu, i BiH i Srbiji i Hrvatskoj za vreme poplava, promovisao piramide u BiH… Nikad nije uputio ni jednu ružnu reč ljudima u regionu…

Nekim ljudima jednostavno nema pomoći!

Uostalom, kakva “glava može” da napiše ovako nešto?!

“Nikad ovaj prebacivac loptice nece biti najbolji svih vremena, nikad pored kralja tenisa, aristokrate i gospodina Rogera Federera. Pa taman da osvoji i 30 Grand Slamova. Da je Federer u svojoj karijeri prebacivao lopticu, i cekao da protivnik pogrijesi, ovaj Gavro ne bi osvojio ni pola Grand Slamova, sto ih je osvojio do sad. Samo prebacuje lopticu i ceka da protivnik napadne i pogrijesi. Nije ni cudo sto ga 98% teniske piblike ne voli, i sto mu cijeli Wimbledon zvizdi”.

Ili ovakvu budalaštinu…

“Vidim da je ovaj Srbo unaprijedio igru na mrezi. Mora da mu je onaj pokatoliceni Srbin Ivanisevic, unuk Drazinog komadanta za podrucije Splita Radovana Ivanisevica, koji za sebe kaze da je Hrvat dosta pomogao da unaprijedi volej igru. Ali jos nije naucio servis volej igru. E takav ne moze biti najbolji svih vremena, koji za citavu svoju karijeru nije uspio da nauci servis volej igru”.

Predelog da Novak dobije ulicu I u Sarajevi izazvao je gnev kog pojedinih, pa blago rečeno, ljudi sa pomračenom svešću!

“ Ne trebaju nam srpska imena u seheru, pravite ulice po njegovom imenu tamo u smrdiji i dalje”.

Ovo su još i pristojniji komentari, ako se to uopšte i može reći za ovako nešto. Nema smisla davati na važnosti bolesnicima, zato one još bolesnije preskačemo, a njihovim autorima poričujemo!

"LJUDI, LEČITE SE, POSTOJE LEKARI I ZA BOLESNE GLAVE"!

Komentari