ĐOKOVIĆ BIO NA IVICI SMRTI, VELIKA PORODIČNA DRAMA NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Novakov otac otkrio šokantne detalje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĐOKOVIĆ BIO NA IVICI SMRTI, VELIKA PORODIČNA DRAMA NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Novakov otac otkrio šokantne detalje!

Srđan Đoković bio je gost u emisiji "Dnevni red" na televiziji B92. Otac prvog reketa sveta govorio je o uspesima svog najstarijeg sina, ali i mnogim pritiscima koji su pratili celu porodicu tokom Novakove karijere.

Đoković je ispričao i malo poznatu priču o životnoj drami kroz koju je prošao i otkrio da je srpski as u tim trenucima želeo da odustane od turnira u Londonu.

"Bilo je teško imao sam sepsu i jedno tri nedelje mi je život viso o koncu. Prebacili su me za Minhen jer nisam imao uslova za izlečenje. Nole je igrao završni turnir u Londonu i tu pobedu je meni posvetio .I to mi je značilo kad sam video i čuo. On je hteo da bude sa mnom i da ne ide na turnir. Ja sam mu rekao ne. Ti tati daješ snagu kad igraš i pobeđuje", emotivno je prepričao Srđan Đoković.

Između ostalih zanimljivih tema o kojima je govorio i ranije, Novakov otac dotakao se rivalstva prvog tenisera planete, španskog teniskog kralja Rafaela Nadala i legendarnog Švajcarca Rodžera Federera.

"Njih trojica su najbolji igrači u istoriji ovog sporta, jedni druge su vukli. Samo tako ih treba posmatrati. Vrlo je teško biti prijatelj sa nekim sa koji se boriš za broj 1, za titule, za novac. Ali su u korektnim odnosima", rekao je Noletov otac.

Federeru je poželeo još pet godina tenisa, kako bi Novak uspeo da ima još bolji procenat pobeda protiv Švajcarca.

"Ja bih voleo da igra još pet do šest godina da razlika u međusobnom skoru bude još veća", istakao je Đoković, koji je na kraju emisije poručio jasnu poruku.

"Ugledajte se na Novaka i verujte da ništa nije nemoguće", zaključio je Srđan Đoković.

Mondo

Komentari