FEDERER NIJE BIO NA NADALOVOM VENČANJU, RAFA GA NIJE NI ZVAO! Zato će sa Novakom Španac provesti medeni mesec!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • FEDERER NIJE BIO NA NADALOVOM VENČANJU, RAFA GA NIJE NI ZVAO! Zato će sa Novakom Španac provesti medeni mesec!

Rodžer Federer, mada ima sjajan odnossa Rafom Nadalom, nije bio na svadbi Španca! Nadal koji je pre nekoliko dana stao na "ludi kamen" nije stavio Federera na listu zvanica.

Federer je prekinuo sve spekulacije I nagađanja zašto nije bio na Nadalovoj.

- Nisam bio pozvan, ali to nisam ni očekivao. Nije problem, uopšte. Čestitao sam mu u subotu i nisam očekivao odgovor. Znam da je imao boljih stvari da uradi. Recimo da sve to proslavi kako valja. Biću zadovoljan da ga posle pitam kako je sve prošlo", zaključio je Federer.

Na nadalovom venčanju među zvanicama nije bilo ni Novaka Đokovića, ali će Rafa sa Srbinom provesti medeni mesec u Nur Sultanu u Kazahstanu gde će odigrati egzibiocioni meč.

Naredni turnir na kome će učestvovati i Srbin i Španac biće Masters u Parizu, koji počinje 28. oktobra. Inače, Novak i Rafa su do sada odigrali 54 zvanična meča, a trenutno prvi teniser sveta vodi sa 28:26.

Podsetimo, Federer je poručio da bi posle prestanka sa aktivnim igranjem želeo da ostane u tenisu i to tako što će svoje znanje prosleđivati ka novim nadama "belog sporta". Međutim, ne bilo gde, već u Akademiji Nadal.

- Voleo bih jednog dana mlade da podučavam tenisu. I voleo bih da to bude u akademiji Rafaela Nadala. Ako moja deca budu želela da igraju tenis, definitivno ću ih poslati tamo, rekao je Federer.

Teleks.info

Komentari