IVANIŠEVIĆ JASAN, NOVAK JE BOLJI TENISER I OD RAFE I OD RODŽERA! U deset mečeva protiv njih Nole bi dobio baram osam!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANIŠEVIĆ JASAN, NOVAK JE BOLJI TENISER I OD RAFE I OD RODŽERA! U deset mečeva protiv njih Nole bi dobio baram osam!

Hrvatski teniski trener Goran Ivanišević pričao je o svom štićeniku Novaku Đokoviću. Ivanišević je govorio o tome kako je trenirati trenutno najboljeg tenisera sveta.

"Ne postoji veća privilegija i čast od treniranja Novaka. On vas sluša, ali i razgovara sa vama. Postavlja vam pitanja, a to je kvalitet koji ljudi često nemaju", izjavio je Ivanišević za britanski "Telegraph".

Nekadašnji šampion Vimbldona veruje da je Đoković objektivno bolji od Federera i Nadala.

"Moje mišljenje je da, ukoliko svi igraju na maksimumu deset mečeva, mislim da bi Novak pobedio u barem osam. On je najkompletniji teniser od njih trojice", dodaje Goran.

Hrvat je otkrio koliko ga je iznenadila Novakova mentalna stabilnost.

"Ono što me je iznenadilo je koliko je Novak mentalno jak i koliko je ozbiljan tokom treninga svakog dana. To je neverovatno. Veliko mi je zadovoljstvo raditi sa njim i on čini moj posao trenera veoma lakim".

Ivanišević je ponovo prokomentarisao i učestale napade i prozivke Nika Kirjosa protiv Đokovića.

"To je dosta loše jer mislim da Novak nije uradio ništa protiv njega. On se obrušio na Novaka bez ijednog razloga. Kada izađete na teren možete da radite šta god želite, ali morate da poštujute protivnika", izjavio je Ivanišević.

Razloga za Nikove komentare nema, ističe proslavljeni hrvatski teniser.

"On dosta komentariše Novaka, ali samo on zna razlog toga. On bi trebalo da se brine o sebi jer bi trebalo da bude u Top 5, da osvoji neki Grend slem. Nikada neće osvojiti Grend slem sa trenutnim ponašanjem i stavom. Kada bi te stvari promenio - to bi bilo odlično za njega, ali i za tenis".

B92.net/Teleks.info

Komentari