IVANIŠEVIĆ NE SUMNJA: NOLE ĆE BITI PRVI! Mentalitet nam je isti, Novak je perfekcionista koji stalno traži bolje, a to je za mene odlično!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANIŠEVIĆ NE SUMNJA: NOLE ĆE BITI PRVI! Mentalitet nam je isti, Novak je perfekcionista koji stalno traži bolje, a to je za mene odlično!

Novakovu igru protiv Grigora Dimitrova pomno je pratio njegov trener Goran Ivanišević.

- Dimitrov je jedan od najopasnijih tenisera, kada ovako igra. Neviđen je atleta, jako je brz, ne da ti nikako da se opustiš. Odigrao je neverovatan prvi set. Novaku su lopte bile malo kraće, tako da je Dimitrov diktirao tempo. U drugom setu, Novak je "produžio" loptu, bio je agresivniji, servirao je sjajno – prokomentarisao je meč za "Novosti" Ivanišević s kojim se Novak prethodno našalio tako što ga je, dok je davao intervju za televiziju, "klecnuo" nogom u koleno.

Kako sarađujete?

- Super! Sve je odlično. Mentalitet je isti. Novak je perfekcionista koji stalno traži nešto bolje, a to je za trenera odlično.

Kakvi su mu izgledi da se vrati na prvo mesto?

- Dogodio se taj problem s ramenom koji niko nije očekivao. A desilo se i to da Nadal prošle godine nije igrao ovaj deo sezone. Ali, ako Novak osvoji Pariz i London, desiće se to vrlo brzo. Sledeće godine posle Australijan Opena Novak ima malo šta da brani. Biće, naravno, on opet prvi! – zaključio je Ivanišević


Komentari