JADNICI, NOVAK VAS PODRŽAVA, A VI MU ZABIJATE NOŽ U LEĐA! Hrvatski mediji žestoko udarili po Đokoviću, on nervira ceo svet, a sebe prikazuje kao žrtvu!

    foto: Pixabay
    Podeli
  • JADNICI, NOVAK VAS PODRŽAVA, A VI MU ZABIJATE NOŽ U LEĐA! Hrvatski mediji žestoko udarili po Đokoviću, on nervira ceo svet, a sebe prikazuje kao žrtvu!

Danima se po medijima provlači priča Novak i učešće na Australijan openu. Oglasio se Novak, a onda i famozni Danijel Endrjuz, premijer Viktorije, države u kojoj se nalazi Melburn. Kao da sakuplja poene prozivanjem Novaka.

A da stvar bude još jadnija pobrinule su se naše komšije Hrvati. Đoković nikada nije krio da podržava i "vatrene" kada ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završnici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, kada su "kockasti" igrali finale sa Francuzima.

Ipak, Hrvatima to nije dovoljno pa su otvoreno stali na stranu Novakovih protivnika. Najžešći u napadima je "tportal.hr", koji je Srbina etiketirao kao nekoga ko nervira ceo svet i glumi žrtvu. Nisu se ni tu zaustavili, čak su Đokovića optužili da su mu krivac za sve novinari, odnosno sedma sila....

Nole definitivno nema podršku nigde osim u Srbiji, iako nastavlja da piše istoriju tenisa, da ruši rekorde, ostavlja nebitnima Federera, Nadala i druge teniske velikane, koji su predstavljali božanstvo, dok se nije pojavio Srbin koji je pretvorio tenis u nešto drugo.

Novosti

Komentari