KOREČA DIGAO NA NOGE TENIS, ONO ŠTO JE REKAO O NOVAKU, RAFI I RODŽERU JE BRUTALNO! Da li je Španac i u pravu?!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KOREČA DIGAO NA NOGE TENIS, ONO ŠTO JE REKAO O NOVAKU, RAFI I RODŽERU JE BRUTALNO! Da li je Španac i u pravu?!

Dvostruki finalista Rolan Garosa Aleks Koreča je u komentaru za "Marku" naveo da mlađi moraju da uče od Federera, Đokovića i Nadala koji su svih ovih godina, kako je rekao, "živeli za tenis".

- Ostaje sve manje vremena za igrače velike trojke i počinje da mi bude žao što nisam na vreme shvatio u kakvom vremenu živimo. Kad je Rafa rekao da neće igrati na Vimbldonu i u Tokiju, to je bio veliki šok. Kad sam potom video Federera kako gubi od Ožea-Alijasima u Haleu, shvatio sam da ima problem jer je bio van pozicije. Nije u pitanju bio loš meč koliko njegov govor tela. Nije se dobro završilo na Vimbldonu - rekao je Koreča.

Nova generacija tenisera kuca na vrata, ali španski stručnjak primećuje da stvari nisu preterano obećavajuće.

- Nisam zabrinut za budućnost tenisa jer će uvek biti dobrih igrača. Ipak, da li tako posebnih kao što su Nadal, Federer i Đoković? To će biti teško. Posvećenost današnjih igrača tenisu nije tako sjajna. Ne deluje da spavaju, igraju i treniraju da budu najbolji svih vremena. Novak, Rodžer i Rafa su dali svoj život za tenis. Nadajmo se da ovi koji dolaze mogu isto, ali plašim se da će ih sadašnji stav koštati - zaključio je Koreča.

Alo

Komentari