KURIJER HOĆE I NA SUD ZBOG NOVAKA! AKO TREBA I TAMO ĆU DOKAZATI DA JE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI IKAD! Kakva poruka bivšeg broja jedan...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KURIJER HOĆE I NA SUD ZBOG NOVAKA! AKO TREBA I TAMO ĆU DOKAZATI DA JE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI IKAD! Kakva poruka bivšeg broja jedan...

Novak Đoković, Rodžer Federer ili Rafael Nadal. Dileme ko vam se više dopada stvar je ukusa, ali po pitanju ko je najbolji, pobede, rezultati, trofeji i rekordi su ti koji sve govore i dokazuju.

Sa tim se slaže Džim Kurijer, nekadašnji broj 1 koji sa velikom pažnjom pratio finale Mastetsa u Parizu i duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

Amerikanac je posle Novakove pobede mogao samo da zaključi da je srpski as neprikosnoven.

- Ako odemo na sud, stavimo činjenice na papir i izuzmemo emocije koje ljudi imaju prema igračima, Đoković trenutno ima brojke u svoju korist. I druga stvar: sedam puta je broj jedan na kraju godine - jasan je bio proslavljeni Amerikanac.

Nekadašnjii broj jedan veruje da je Novak najbolji u konkurenciji velike trojke, odnosno da je prevazišao Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Brojevi ne lažu. Osim ako se nešto ne promeni, čak i ako svi ostanu na 20, mislim da niko statistički nikako ne može biti bolji od Novaka - istakao je Kurijer.

SD

Komentari