MEDVEDEV U ČUDU ZBOG NOVAKA! KAKO ON TO RADI, TO JE NEMOGUĆE! Dođe na turnir bez ikakve posebne pripreme i osvoji ga, AMAN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MEDVEDEV U ČUDU ZBOG NOVAKA! KAKO ON TO RADI, TO JE NEMOGUĆE! Dođe na turnir bez ikakve posebne pripreme i osvoji ga, AMAN!

Tri dana pred start Grend slema u Melburnu jedna od tema je i forma najboljih tenisera, među kojima je prvi ispred svih Novak Đoković.

Srpski as brani titulu, za šta je napravio dobru "podlogu" pobedama nad Denisom Šapovalovim i Aleksanderom Zverevom na ATP kupu i to će mu biti sve pred turnir.

Čak i bez "prave" pripreme je osvajao Ozi open, na šta je podsetio jedan od glavnih konkurenata Danil Medvedev.

"Znam da ponekad najbolji igrači kao što su Federer, Nadal i Đoković odmaraju i ne igraju nijedan meč pre Melburna. Činili su to u prošlosti, a zatim su osvajali turnir. To je radio Rodžer mnogo puta, čak i Novak", podsetio je Rus na činjenicu da je Đoković čak tri puta osvajao svoj omiljeni Grend slem (2011, 2012. i 2013).

Za razliku od njih, Medvedev mora da se "zagreje".

"Moram da odigram nekoliko mečeva da bih ušao u formu. Što igram više, to bolje. Zato volim ATP kup. Nadam se da ću ubuduće stalno pripremati na ovom turniru".

On se osvrnuo i na stroge mere lokalnih vlasti u doba pandemije, odnosno Ozi opena.

"Teniska asocijacija Australije, zajedno sa tamošnjom Vladom, čini sve da je što je bolje moguće održi ovaj turnir, čak i uz ova ograničenja. Došlo smo ovde da odradimo posao i trudimo se da ispratimo sva pravila. To je najvažnije", zaključio je.

Medvedeva čeka u subotu zanimljiv okršaj sa Zverevim u polufinalu ATP kupa.

B92.net

Komentari