NADALOVA PORUKA NOVAKU, ONO ŠTO JE REKAO SAMO ĆE DODATNO MOTIVISATI NOLETA! Zakuvava se pred Australija open!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADALOVA PORUKA NOVAKU, ONO ŠTO JE REKAO SAMO ĆE DODATNO MOTIVISATI NOLETA! Zakuvava se pred Australija open!

Svetski broj dvca, Rafael Nadal, pobedio Dominika Tima 2:0 (7:5, 6:4) u egzibicionom meču u Adelejdu. Nadal je pokazao dobru formu pred početak ATP kupa i Australijan opena. Meč je trajao sat i 25 minuta, a navijači, kojih je bilo oko 4.000 mogli su da uživaju u nekim atraktivnim potezima.

Nadal je posle pobede imao vidan osmeh na licu, a zatim je čestitao državi Australiji na svemu što je pokazala u borbi sa koronavirusom i istakao da je divno što može da igra pred navijačima.

- Bila je teška godina za ceo svet, za nas u Španiji posebno, bili smo jako udareni virusom, još smo u teškoj situaciji, Australija je fantastičan primer kako se pandemija stavlja pod kontrolu, čestitke za celu zemlju - rekao je Nadal, koji je rekao i da je motivisan da osvoji titulu.

- Poslednje dve nedelje su bile sjajne, nije idealno biti 14 dana u karantinu, ali moramo takve stvari da uradimo, treba da zahvalimo Južnoj Australiji i Teniskoj asocijaciji Australije za sve što su uradili za nas. Divno je biti ovde po prvi put u životu u Adelejdu i igrati pred navijačima, imao sam dobru pripremu za AO, osvojio sam ga 2009. mislim da su svi već zaboravili to, ali daću sve od sebe da to ponovim - rekao je Nadal.

Branilac pehara je Novak Đoković, koji je lane u finalu pobedio Dominika Tima 3:2. Đoković je rekorder Australijan opena sa čak osam pehara.

Komentari