NOLE PRELOMIO, KREĆE PO 19 GREN-SLEM! AMERI MU POSLALI LOPTICE ZA US OPEN! Procurela strogo čuvana tajna! DA LI JE SAD SVE JASNO?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOLE PRELOMIO, KREĆE PO 19 GREN-SLEM! AMERI MU POSLALI LOPTICE ZA US OPEN! Procurela strogo čuvana tajna! DA LI JE SAD SVE JASNO?!

Po svemu sudeći Novak Đoković će učestvovati na US openu. Najboljeg tenisera sveta otkrio jedan mali detalj koji je procureo u javnost.

Američka teniserka Renej Stabs izjavila je da je prvi reket planete dobio specijalnu pošiljku iz SAD.

- Izgleda da je Novak Đoković zatražio da mu se loptice sa US opena dostave, kako bi sa njima mogao da trenira. To implicira da će učestvovati na tom turniru. To naravno nije dogovoreno i videćemo šta će se dešavati u narednih nekoliko nedelja. Dobre vesti su da je broj novih slučajeva kovida u Njujorku fantastičan u poslednje vreme - izjavila je Renej Stabs u svom podkastu "Magazin reket".

US open će se održati od 31. avgusta do 13 septembra a Nole još uvek nije javno rekao odluku da li će igrati. Srbin je tražio da se ukine obavezan karantin, to je urađeno i čini se da su sada prepreke sklonjenje.

SD

Komentari