NOLE U POLUFINALU MADRIDA, Čilić predao meč zbog trovanja hranom!

    foto: TSS
    Podeli
  • NOLE U POLUFINALU MADRIDA, Čilić predao meč zbog trovanja hranom!

Hrvat zbog zdravstenih problema predao meč protiv našeg asa koji sada čeka boljeg iz meča između Rodžera Federera i Dominika Tima

Nažalost ili na sreću, kako ko već to gleda, Novak Đoković se bez borbe plasirao u polufinale mastersa u Madridu.

Razlog je bolest njegovog suparnika, to jest problemi sa stomakom Marina Čilića koji je očigledno nakon jučerašnjeg teškog meča protiv Lasla Đerea pojeo nešto loše te se otrovao.

"Poštovani navijači, žao mi je što moram da objavim da se povlačim sa današnjeg meča. Zamnom je teška noć u kojoj sam se borio sa trovanjem hranom. Ekstremno sam razočaran da sam ovako završio turnir u Madridu. Hvala na podršci", napisao je 11. reket sveta na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, naš as sada čeka boljeg is susreta između Rodžera Federera i Dominika Tima sa kojim će se boriti za plasman u finale. Prodorom među četiri najbolja Đoković je zaradio 312.215 evra, ali što je još važnije 360 ATP poena, s tim što mu se oduzima 45 osvojenih prošle godine.

U preostalim današnjim četvrtfinalima igraju još Stefanos Cicpas - Aleksander Zverev i Sten Vavrinka - Rafael Nadal, a bet-analize možete pročitati na LINKU.

Titulu na mastersu koji se igra na otvorenom na šljakastoj podlozi za nagradni fond od 7.021.128 € brani Zverev.

Mozzartsport

Komentari