NOVAK ĆE BITI NAJVEĆI IKAD, TENISKA LEGENDA NEMA DILEMU! Đoković ima najteži put od svih, ali da će to učiniti konačni uspeh još slađim.

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK ĆE BITI NAJVEĆI IKAD, TENISKA LEGENDA NEMA DILEMU! Đoković ima najteži put od svih, ali da će to učiniti konačni uspeh još slađim.

Trejsi Ostin, nekadašnja najbolja tenisačica na svetu, smatra da je Novak Đoković bolji od Rodžera Federera i Rafe Nadala i da će, kad zaključi karijeru, imati najviše osvojenih GS turnira.

Đoković je, podsetimo, u Australiji stigao do 17. Grand Slama i sad ima dva manje od Nadala i tri od Federera koji vodi na večnoj lestvici. Ipak, Ostin veruje da je samo pitanje trenutka kad će ih Novak dostići i postati najtrofejniji ikad.

''Mislim da će na kraju Novak biti najbolji. On pred sobom ima još barem tri ili četiri godine igranja na najvišem nivou. To znači da će moći da osvoji još puno velikih trofeja bez obzira na podlogu na kojoj se bude igralo. Nadal je i dalje najveći na zemlji, ali mislim da će Novak ipak dobiti utrku protiv njega i Rodžera'', rekla je dvostruka osvajačica US Opena.

Amerikanka veruje da Novak ima najteži zadatak od svih, ali da će to učiniti konačni uspeh još slađim.

''Činjenica je da se kao mladić Novak morao probijati do GS naslova preko Rafe i Rodžera. Federer je imao prednost u startu jer je lako osvojio neke velike turnire, dok su Rafa i Novak stasali i stvorili "veliku trojku", ali mislim da će Đoković na kraju i to nadoknaditi i postati najtrofejniji na GS turnirima.''

Index.hr/Teleks.info

Komentari