NOVAK IGRA U MAJAMIJU, AMERI UKIDAJU KOVID ZEBRANE! Đoković dobio sjajne vesti, svete čuvaj se sada...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NOVAK IGRA U MAJAMIJU, AMERI UKIDAJU KOVID ZEBRANE! Đoković dobio sjajne vesti, svete čuvaj se sada...

Situacija oko učešća Novaka Đokovića na velikim turnirima ove sezone bolje izgleda iz dana u dan. Vlada Francuske odlučila je da ukinda kovid pasoše 14. marta, tako da je gotovo izvesno učešće do juče prvog tenisera sveta u Monte Karlu i Rolan Garosu.

Nešto drugačija situacija je sa turnirima u Americi koji slede ovog meseca. Gradonačelnik Njujorka Erik Adams veruje da će 7. marta biti promenjena odluka o obaveznoj vakcinaciji, što bi moglo da dovede do brze redakcije i u čitavoj Americi.

Mastersu u Indijan Velsu koji je na programu od 10. marta. i teško je poverovati da će Novak učestvovati na njemu. Odmah po završetku ovog turnira se teniseri sele na istočnu obalu SAD gde će se u Majamiju od 23. marta takmičiti za još jedan Masters trofej i veoma je relano da Đoković zaigra na Floridi.

O ovome je govorio i srpski teniser u toku turnira u Dubaiju.

- U ovom trentku ne mogu da idem, ne mogu da uđem u Sjedinjene Američke Države. Danas ne bih mogao da igram. Ali hajde da vidimo šta će se desiti. Mislim, stvari mogu da se promene u sledećih nekoliko nedelja - poručio je Đoković i tako zagolicao maštu navijača da bi ipak mogao da se takmiči na američkom betonu.

SD

Komentari